Defacto Administratie en Fiscaal is partner van Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt.

Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt. Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Dan halen we ook de banktransacties voor je op en koppelen de uitgaven aan je facturen.

 

De digitale postbus is hét centrale punt van de boekhouding voor zowel ondernemers als accountant. Via de postbus lever je gegevens aan, en houd je toezicht op je administratie.  Maar de postbus is meer dan dat, het is de plek waar je je accountant ontmoet en met hem of haar samenwerkt. Het financieel dashboard van Yuki biedt ondernemers inzicht in de actuele, financiële cijfers van de onderneming. In grafieken, diagrammen, overzichten en rapportages die je in één keer kunt overzien. Het digitaal archief van Yuki is de plek waar alle documenten, na aanleveren in de boekhouding, worden opgeslagen. Je kunt documenten in verschillende ordners opslaan en gebruik maken van tabbladen. De grijze ordners verbeelden financiële mappen met documenten zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en loonstroken. Gekleurde ordners geven niet-financiële documenten weer zoals huurcontracten, verzekeringspolissen of correspondentie. Je kunt kortom je hele administratie in het archief kwijt, een papieren archief is niet meer nodig. Als je boekhouding digitaal is, is het ook handig als factureren digitaal gaat. Vanuit Yuki verstuur je eenvoudig verkoopfacturen in je eigen huisstijl. Dat scheelt fouten als je nu gewend bent te kopiëren en te plakken uit eerdere facturen. En zodra je een factuur verstuurd hebt, zit die natuurlijk ook meteen in je boekhouding. Dat scheelt tijd!

Marco Guijt, mail marco@defactokatwijk.nl of bel 0714087990