Een partner waar u op kunt bouwen!

Onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van alle voorkomende administratieve en fiscale zaken voor zowel ondernemers als particulieren. Wij bieden administratieve diensten, ondersteuning bij belastingaangiften en advies & planning bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Defacto helpt u graag uw administratie op orde te krijgen en te houden, op de manier die voor u het beste werkt. Een persoonlijke benadering en praktijkgerichte advisering staan daarom voorop. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we de kosten van onze dienstverlening laag kunnen houden zodat we u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Bij Defacto hanteren we transparante tarieven en ook het maken van vaste prijsafspraken behoort tot de mogelijkheden. Helder en overzichtelijk, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Defacto biedt u het administratieve steuntje in de rug waardoor u zich volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Administratieve dienstverlening

Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de gang van zaken binnen uw onderneming of in uw persoonlijke situatie. De mensen van Defacto beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van administratie en belasting en kunnen u helpen uw administratie in korte tijd inzichtelijk te maken.

Een overzichtelijke administratie stelt u in staat om adequaat te kunnen inspelen op huidige en toekomstige ontwikkelingen die zich zowel binnen als buiten uw onderneming voordoen.Vanuit onze administratieve diensten kunnen wij u ondersteunen bij de loonadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het uitwerken van financiële tussenrapportages. Het is belangrijk dat onze dienstverlening gebeurt op de manier die voor u het beste werkt. Daarom bieden we naast ondersteuning vanuit ons kantoor tevens ‘administratie op locatie’ aan. Administratieve ondersteuning waar en wanneer u dat wilt. Defacto neemt u graag de administratieve lasten uit handen zodat u tijd heeft voor de zaken waar het echt om draait.

Belastingaangiften en -advies

Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de gang van zaken binnen uw onderneming of in uw persoonlijke situatie. De mensen van Defacto beschikken over jarenlange ervaring. Zowel voor ondernemers als particulieren verzorgt Defacto de belastingaangiften.

Zo kunnen we ondersteunen bij de aangifte inkomstenbelasting, of u nu een bedrijf heeft of in loondienst bent. Daarnaast helpen we ondernemers met de BTW-aangiften en vennootschapsbelasting indien nodig. Wanneer we ondersteuning bieden bij belastingzaken vinden we persoonlijk contact met u van groot belang. Daarnaast volgen onze mensen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de recente fiscale ontwikkelingen en kunnen zij indien noodzakelijk voor specialistische kennis een beroep doen op fiscale netwerkpartners. Op deze manier kunnen we voor u het maximale belastingvoordeel bewerkstelligen. Defacto is aangesloten bij de Register Belastingadviseurs (RB).

Fiscaal advies en planning

U kunt er voor kiezen de administratieve en fiscale zaken zelf te regelen. Toch is een gedegen advies soms welkom om dit optimaal te kunnen uitvoeren. Onze mensen kunnen u daarom bijstaan met praktijkgericht advies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Zo kunnen wij u voorzien van advies op het gebied van belasting, fiscale zaken en de financiële planning. Maar kunnen wij u ook adviseren over personele zaken en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we begeleiding aan startende ondernemers en ZZP’ers zodat een goede start van de eigen onderneming gewaarborgd is.