Administratie belastingadies boekhouding Katwijk Rijnsburg Leiden Noordwijk Ondernemingsplan begeleiding startende ondernemers zzp-er hulp

Begeleiding startende ondernemers/ZZP-ers

Wanneer u besluit om zelfstandig ondernemer te worden komt er veel nieuwe informatie op u af. Of u nu vanuit huis als ZZP’er werkt of een B.V. start, er gaat veel tijd zitten in de zakelijke kant van het ondernemerschap. U zult tegen veel onbekende zaken oplopen die het ondernemen op sommige punten lastiger kunnen maken dan nodig is. Zo heeft u bijvoorbeeld te maken met het doen van BTW-aangifte, urenregistratie, speciale belastingregelingen en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Bij Defacto zijn we u graag van dienst met passend advies voor de ondernemingsvorm die u heeft gekozen. Samen bekijken we welke zaken voor u aan de orde zijn en wat hierbij belangrijk is. Indien nodig nemen wij u graag een aantal taken uit handen. Door te doen waar wij goed in zijn, kunt u alle tijd steken in datgene dat u drijft!

Als startende ondernemer kunt bij Defacto terecht voor vrijblijvend en kosteloos aanloopadvies en begeleiding bij het opstellen van een gedegen ondernemingsplan. Vraag ons naar de mogelijkheden.