DEFACTO verhuist naar Noordwijk

Defacto is een klein en informeel belastingadvies en administratiekantoor in Katwijk dat in 2001 als eenmanszaak is gestart. De gestage groei van ons cliëntenbestand heeft er toe geleid dat inmiddels 4 medewerkers werkzaam zijn bij Defacto.

Hierdoor begonnen we wel erg strak in ons vel te zitten in het Noorderlicht. Een ruimere jas stond dan ook al een ruime tijd op onze lijst. Inmiddels hebben we een ruimte gevonden waarin we ons weer vrij kunnen bewegen en onze dienstverlening voort kunnen zetten.

VANAF 21 JUNI 2011 BENT U VAN HARTE WELKOM IN ONS NIEUWE KANTOOR AAN DE HOOGE KROCHT 25!!

Onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van alle voorkomende administratieve en belasting (fiscale) zaken voor zowel ondernemers als particulieren. Onze cliënten bevinden zich met name in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Katwijk / Rijnsburg de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio.

Uitgangspunten in onze Administratieve en fiscale dienstverlening is een persoonlijke benadering en een praktijkgerichte advisering met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Door deze werkwijze kunnen wij de kosten van de dienstverlening zo laag mogelijk. Tevens kunt u zich volledig richten op de kernactiviteit(en) van uw bedrijf.